Nieuws

Open dag bij Baderie Mulder

Aanstaande zaterdag is er een open dag bij onze zusterorganisatie Baderie Mulder. Er zullen verschillende product demonstraties plaatsvinden. Daarnaast is er ook 20% korting op veel sanitair.

Baderie showroom in een nieuw jasje

Baderie showroom in een nieuw jasje De verbouwing van onze showroom is al een tijdje aan de gang. We zijn nu bij alle verlichting en de vloeren aan beland. Vanwege uw veiligheid, en onze werksnelheid, is de showroom tot en met 12 maart aanstaande gesloten. Wij zijn uiteraard wel telefonisch of via e-mail bereikbaar.

30 jarig jubileum!

30 jaar Mulder Installatietechniek Gerard Mulder startte op 1 augustus 1987 als zelfstandig ondernemer een nieuw installatiebedrijf. In het voorjaar van 1989 nam Mulder loodgietersbedrijf Loman over, waardoor de markt zich toespitste op Deventer en wijde omgeving. Mulder Installatietechniek groeide gestaag naar een omvang van 15 werknemers tot er in 1995 besloten werd om aan…

Nog een jaar ISO 9001:2008 en VCA* gecertificeerd.

Mulder Installatietechniek nog een jaar ISO 9001:2008 en VCA* gecertificeerd Vrijdag 7 april was het weer tijd voor een ISO 9001:2008 en VCA* audit binnen onze organisatie. Dit was voor ons alweer de tweede periodieke audit uitgevoerd door EBN wat inhoudt dat we volgend jaar weer een grote her-auditering krijgen. Alles verliep net zoals de…

Twee nieuwe caddy’s aan het wagenpark toegevoegd!

Vandaag hebben wij twee nieuwe caddy’s in ontvangst mogen nemen om daarmee ons wagenpark uit te breiden. Dit betekend twee extra afzonderlijke ploegen om de klantwens snel correct te beantwoorden!

MENU