Elektra en communicatie

Elektra en communicatie 

Elektra en communicatie (data) worden steeds belangrijker in Nederlandse woonhuizen. Tegenwoordig gaat ons TV-abonnement over internet en willen we met een app onze verlichting en verwarming kunnen sturen. Daarnaast blijven mensen in de toekomst tot hogere leeftijden thuis wonen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer comfort maar ook beveiligingsinstallaties geïnstalleerd dienen te worden.

De elektrotechnische installatiewerkzaamheden die Mulder Installatietechniek voor u kan verzorgen zijn divers en veelomvattend. Dit varieert van het plaatsen van een complete elektrotechnische (data)installatie tot het aanleggen van een compleet Domotica systeem waarmee u zelfs nog de gordijnen kunt sluiten.

Omdat mensen tot op steeds hogere leeftijd thuis blijven wonen worden ook beveiligings- en CCTV (camera) installaties steeds belangrijker. Zo kan men ook op latere leeftijd veilig in eigen huis verblijven.

De veiligheid geldt echter niet alleen voor de buitenzijde van de woning maar ook van de binnenzijde. Denk hierbij aan comfort installaties welke het gebruik van uw woning erg kunnen vereenvoudigen. Mulder Installatietechniek werkt hiervoor (zoals altijd) nauw samen met Baderie Mulder. Voor meer informatie over comfort installaties verwijzen wij u graag naar onze prachtige showroom aan de Industrieweg in Deventer.

Elektra en Data in de utiliteit

Naast het toenemende belang van elektrotechnische en communicatie installaties voor particulieren vergroot het belang hiervan ook in de utiliteit en industrie. Mulder Installatietechniek is al sinds jaar en dag in staat bijvoorbeeld grote verdeelkasten te plaatsen en grootkeukens en machine fabrieken te realiseren.

Het toegenomen belang van data communicatie heeft ons tevens doen specialiseren in grote data installaties al dan niet in combinatie met glasvezel. Mulder Installatietechniek is tevens in staat om volledige data installaties uitgebreid te testen en te certificeren! 

De mannen van Mulder maken het. Ze zijn inmiddels bijna 30 jaar meesters in montage!

Mulder_Installatietechniek_CalltoAction_Nathalie

MENU